Olivia och busunge

Tisdag 2 september

Idag var jag hos Maja, Fredrik och Olivia. Hade med mig kameran sÄ jag tog lite bilder. Jag och Maja Äkte en svÀng till Stinsen, Maja köpte ytterklÀder till Olivia och jag fick tag i en födelsedagspresent till Alexander som snart blir 3 Är. Nu har jag handlat klart Ät honom. Ska planera vilka datum vi ska ha hans kalas. Blir ett för kompisar, ett för Jantes slÀkt och ett för min slÀkt. KÀnns lite jobbigt att dela upp pÄ 3 kalas men jag orkar inte med ett jÀttekalas. Förra Äret hann jag inte prata med hÀlften av dom som kom. Nu kommer vi inte vara sÄ mÄnga, nu fÄr alla en sittplats och man hinner prata med dom som kommer.

Jag hÀmtade killarna pÄ dagis kl 14, Sebastian Ät mellis dÀr för första gÄngen och idag hade han sovit 1 1/2 timme, jÀttebra! Imorgon ska han fÄ Àta frukost dÀr för första gÄngen. Sedan Àr han helt inskolad och klar. Jag kommer hÀmta dom kl tvÄ nu nÀr jag inte jobbar, jag kommer ju jobba 100% sÄ det kÀnns bra att fÄ hem dom tidigt nu nÀr jag har möjlighet till det.

Vill sĂ„klart ge den fina burken till mig. Olivia Ă€r inte alls blyg inför mig lĂ€ngre…

utan ler glatt nÀr jag fotar.


Fina ögon!


Rolig min 🙂

Busungen klÀttrar upp pÄ skrivaren för att nÄ
telefonen……

…och sedan upp pĂ„ datorn för att nĂ„ musen och högtalarna

ajaj!

2 Responses to “Olivia och busunge”

  1. Caroline Says:

    Sebastian Ă€r en riiiiktig liten busunge!!! Ska bli kul att se hur han blir i 3-4 Ă„rs Ă„ldern, om han kommer att vara lika busig dĂ„…

  2. Maja Says:

    Haha, vad rolig han Àr Sebastian! Fina bilder : )