Suzukin såld

Torsdag 4 september

Det gick fort att få bilen såld. Det har ringt mer än 20 personer idag, så jag har pratat i telefon hela etermiddagen. Jag lovade två personer att titta på bilen ikväll men så ringde det en supertrevlig tjej från Dalarna och var villig att åka på stuts och köpa den utan att pruta. Sedan ringde båda killarna jag jag hade pratat med tidigare och de blev jättesura. Jag sa att min kusin köpt bilen men den ena bara slängde på luren. Båda dessa killar hade prutat och jag måste själv få bestämma vem jag vill sälja till. Har även fått sålt mina Citroen-däck. En kille betalar handpenning och hämtar dom i slutet av månaden. Skönt! Nu ska bara en av våra syskonvagnar säljas så är jag nöjd.

3 Responses to “Suzukin såld”

  1. snackansdagar Says:

    Kul att ni fick bilen såld utan att behöva pruta på priset. Och det är väl klart att du får bestämma vem du vill sälja till.

  2. Anonymous Says:

    Det var bra, med pengarna i näven, inget prut eller provkörning ? Nu har jag bara 12 st dubbdäck på fälg kvar i garaget. Skönt när du har sålt cittradäcken också, så mina båtgrejor får plats..

    Farsan

  3. Caroline Says:

    Härligt härligt att bilen försvann så fort! 🙂