Min sista dag

Fredag 12 september

Idag Àr det min sista dag hemma innan jag börjar jobba, jag Àr ledig i helgen ocksÄ men det rÀknas inte. Jag har barnen hemma idag, vill gÄ till öppnis en sista gÄng innan jag börjar mina 8 till 5 dagar. KÀnns sÄ overkligt, jag har ju varit hemma i 3 Är! Det har varit en underbar tid, mycket skratt och lite tÄrar. KÀnns jÀttebra att Alexander har gÄtt korta dagar pÄ dagis och varit hemma med mig tvÄ dagar i veckan. Nu ska de fÄ gÄ frÄn halv 7 till 5 alla dagar. Jag ska försöka gÄ ner till 75% och bara jobba 6 timmar om dagen men det fÄr vÀnta nÄgra mÄnader. Vill inte börja med att be om det. Jag kommer börja pÄ GE Healthcare. Chefen som jag kommer jobba med Àr frÄn frankrike sÄ jag kommer fÄ prata engelska hela dagarna. Nu ska jag klÀ pÄ mig och barnen och dra till öppnis. Ha en bra dag!
Underbar bild pÄ mina tvÄ smÄ prinsar.

6 Responses to “Min sista dag”

  1. Anna/Kioskis Says:

    Vad spÀnnande med en ny fas i livet. LÄter som ett roligt jobb tycker jag!

  2. snackansdagar Says:

    Åhh, jag förstĂ„r att det kĂ€nns konstigt! Men det kommer att gĂ„ superbra tror jag.

    Kram och trevlig helg.

  3. Annica Says:

    Slutet pÄ en epok och början pÄ en ny! Det kommer att bli jÀttebra! Som du skrev, du kan alltid gÄ ner i tid efter provanstÀllningen Àr klar. KRAM

  4. Anonymous Says:

    Jag fick separationsÄngest varje gÄng jag skulle börja jobba, men nÀr man ser att barnen trivs och allt funkar bra sÄ Àr det bara skoj att komma ut och jobba igen.
    Lycka till pÄ mÄndag.
    kram/mamma

  5. Maja Says:

    Det Àr förhoppningsvis ett roligt jobb du hamnar pÄ. Det blir nog bra nÀr du vÀl Àr pÄ plats. Och blir det inte det sÄ fÄr du snart ett nytt jobb som du tycker om. Hoppas du fÄr en bra start pÄ mÄndag! Kram!

  6. Syrran Says:

    Lycka till med ditt nya jobb! 🙂 Du kommer sĂ€kert trivas jĂ€ttebra.. Vi fĂ„r höras i veckan, vill veta allt om nya jobbet sen! Puss