Öland bokad!

Tisdag 13 januari

Jag har bokat vår semester redan, det blir favorit i repris. Alexander älskade Öland fast vi hade otur med vädret och i år får även Sebastian följa med. Vi kommer vara där en vecka och jag har bokat så vi kommer bo granne med Zebrorna och Lejonen 🙂 Hur najs som helst! Nu hoppas vi på bättre väder. Vi kommer självklart besöka lådbilslandet och bada massor. Nu hoppas jag att jag får ledig annars blir det jobbigt.

Vi har även fått en inbjudan till ett bröllop i juni som vi ser fram emot. Vi har fixat barnvakt och tänkte bo kvar på hotell för att lyxa till det lite.

Vad jag längtar till sommarsemestern nu 🙂 Tur att tiden går fort ibland. Vad ska ni göra i sommar?

4 Responses to “Öland bokad!”

 1. Annica Says:

  Härligt!

  Jag har också bokat redan. Framförhållning är bra. Dalarna med Tomteland och Leksands Sommarland.

 2. Maja Says:

  Ja, roligt med bröllop! Men jag hade gärna sett er som barnvakt till Olivia, men det löser sig ; ) Kram!

 3. lisa Says:

  Va roligt=) vi har en liten plan på öland här med.
  Vart ligger det där lådbils landet?

 4. Jenny Says:

  Annica – Visst är det skönt att ha lite planer, speciellt när man har småbarn. Leksands sommarland är helt underbart! Var där när jag var 10 år.

  Maja – Haha jo jag antog att du ville att vi skulle vara barnvakt. Fast jag vet inte om jag hade kunnat det när du fortfarande ammar, hon ville ju inte sova med Fredrik så hos oss hade det kanske varit ännu värre.

  Lisa – Lådbilslandet ligger i Löttorp, norra Öland. Vi var där förra sommaren med Alexander, jättekul!