Brikks

Onsdag 28 januari

Nu ska brikks lĂ€ggas ner, altsĂ„ hos brikks har jag min mail. Det betyder att jag mĂ„ste byta mail. TĂ€nk sĂ„ mĂ„nga stĂ€llen man mĂ„ste gĂ„ in och Ă€ndra. Det har varit en del strul med brikks sĂ„ jag Ă€r inte förvĂ„nad att de inte kan ha det kvar. FĂ„r be min kĂ€ra man hjĂ€lpa mig ikvĂ€ll med allt som behöver Ă€ndras, behöver ju Ă€ven skaffa en ny. Vill inte bara ha hotmail, utan en “riktig” mail.

2 Responses to “Brikks”

 1. Dempah Says:

  Köp en domÀn.
  Jag har haft dempah.com sedan 14:e oktober 2000 och har aldrig behövt byta mailadress.
  Alla mail som gÄr till exempelmail(snabelA)dempah.com vidarebefordras till mitt gmailkonto.
  Gmailkontot Àr instÀllt pÄ att ange mailet som skickat ifrÄn exempelmail(snabelA)dempah.com
  FrÄga Jante om han har nÄgot bÀttre förslag, men en domÀn Àr ett bra sÀtt att lösa problemet pÄ.

 2. Annica Says:

  Har du ingen jobbmail? Jag Àr nöjd med min hotmail och min jobbmail.