Fredag

Fredag 6 februari

Jag skulle gÄtt ut i kvÀll med en kompis, vi skulle pÄ en karaokebar. Jag Àr helt slut efter en stressig vecka med bokslut och trötta gnÀlliga barn nÀr man kommer hem. IgÄr började jag pÄ viktvÀktarna igen. Alkohol Àr inte bra nÀr man Àr vv, ett glas vin har mÄnga poÀng och jag vill ju gÄ ner mycket i början sÄ jag fÄr lite motivation. UtekvÀllen blev instÀlld och istÀllet fÄr jag gosa med familjen. Vi ska ta det nÀsta fredag nÀr jag Àr ledig. Eller ledig Àr jag inte direkt men dagis har stÀngt och jag ska vara hemma med barnen. Vi kör varannan gÄng.

2 Responses to “Fredag”

  1. Annica Says:

    Jag Àr helt slut pÄ fredagar sÄ jag förstÄr dig precis!

  2. Hanna Says:

    Strunta i viktvÀktarna, kör GI i stÀllet! Man mÄr bra, Àr sjukt pigg, sover mindre och gÄr ner massor i vikt!