Ska jag

Torsdag 19 februari

Sluta blogga? Jag kÀnner att jag inte lÀgger ner sÄ mycket tid till bloggen lÀngre. Inte sÄ mÄnga som kommenterar, fast det Àr ju för att jag inte har sÄ mycket roligt att blogga om. Jag tar en paus och fÄr se nÀr jag kommer tillbaka. Hej svejs!

4 Responses to “Ska jag”

 1. Maja Says:

  Ja, en paus hjÀlper : ) Kram!

 2. Annica Says:

  Det ska vara lustfyllt att blogga. Pausa du. Inte för lÀnge hoppas jag! Kram pÄ dig

 3. malin Says:

  Vad trist, hoppas du snart Àr tillbaka! Kram till dig och resten av fam. Hoppas vi kan ses nÄt snart.

 4. Anonymous Says:

  Ja jag hÄller med, trÄkigt med en paus. Jag brukar dÄ alltid vara inne och lÀsa men jag Àr vÀl aningen dÄlig pÄ att kommentera. Men jag hoppas att du fortsÀtter sedan om du fÄr ny motivation.
  Kram Anette