Kladd

Torsdag 26 februari

Det Àr fortfarande kladd i Alexanders ögon, ja nu i bÄda. Han fick hÀnga med mig till jobbet imorse, vi stannade till 10.30. Han skötte sig bra, lekte lite med min kollegas höj och sÀnkbara bord, sparkade boll och sÄg pÄ lilla prinsessan. Efter jobbet Äkte vi till VÀsby Centum för att hÀmta ut mammas present. Vi Ät lunch pÄ Centrum och shoppade ett pussel pÄ BR. Det Àr sÄ mysigt att bara vara med ett av barnen Ät gÄngen. Nu ligger han och vilar, nÀr han vaknar ska vi hÀmta hem lillebror som Àr pÄ dagis idag.
Alexander Àter gröt, kortet Àr taget i feb-06. Han Àr 4 mÄnder gammal.

2 Responses to “Kladd”

  1. Annica Says:

    Åh vad mysigt! Egentid med bara ett barn Ă€r sĂ„ vĂ€rdefullt. Att verkligen hinna prata och lyssna.

    Jag mÄste gÄ pÄ bio med Joakim snart.

  2. Maja Says:

    Schysst min han hade 🙂