Vaccin – svårt att få

Tisdag 10 november

Igår var vi och vaccinerade oss, eller det blev bara en i familjen som fick. Alexander var den som fick vaccin, Sebastian hade inte fyllt tre år och fick därför inte. Jag och Jante får vänta tills december när de tar ickeriskgrupper. Här där vi bor tar vaccinet slut fort, min pappa var med oss igår och försökte få vaccin men det vara bara barn mellan 3-5 som fick. Nu ska vi vänta tre veckor sedan ska han få en ny spruta. Denna vecka ska det bestämmas om även mindre barn ska få vaccin så ev får Sebastian också snart.

2 Responses to “Vaccin – svårt att få”

  1. S@ra Says:

    I vårt område är vaccinet slut, men de måtte ha gömt undan för i nästa vecka ska alla skolbarnen få.

  2. A home far away Says:

    Det där är så intressant för här i Singapore har vi ingen brist på vaccin alls…hoppas att killen inte får några biverkningar.

    Kram Gunilla i Singapore