Borta

Söndag 21 mars

Just hemkommen frÄn Naturhistoriska dÀr vi lyckades tappa bort Sebastian. För första gÄngen vi tappar bort ett av barnen. Vilka hemska tankar man fÄr pÄ de lÄnga 10 minutrarna. Vi var i café-delen och sÄ gick han för att sÀtta sig med Jante och Alexander. DÄ försvann han. Jag ringde Jante och frÄgade om han var hos honom men icke. Jante sprang runt i cafét och letade medans jag gick upp till infon. De skulle just skicka ivÀg en vÀktare för att leta sÄ kom det en familj med honom. De sa att han hade letat efter sin pappa. Sebastian var inte ledsen alls, han bad att fÄ sin glass som vi köpt innan han gick ivÀg.

3 Responses to “Borta”

 1. Annica Says:

  Fy sÄ lÀskigt! Tur att han var lugn.

  Simon och Joakim har aldrig gÄtt ivÀg sjÀlv men Alice fÄr man ha koll pÄ. Hon saknar spÀrrar den tjejen!

 2. Jenny Says:

  Annica – Det var sĂ„ hemskt! Det var sĂ„ mycket folk och barn överallt och han Ă€r ju inte sĂ„ stor. Han pratar inte sĂ„ bra heller, mĂ„nga hemska tankar hinner passera. Annars hade vi en mysig dag. Glada barn och mycket att titta pĂ„.

 3. Caroline Says:

  Men usch! Jag hade blivit livrÀdd! Men tur att han kom tillrÀtta sÄ fort i alla fall!