11 år

Söndag 11 april

Idag är det 11 år sedan jag och Jante blev tillsammans. Då var jag 18 år och Jante 16 år (skulle precis fylla 17) Då gick vi på gymnasiet, andra året. Jag gick på handels och administrations programmet och Jante natur. Dagen efter vi blev tillsammans åkte jag till Prag med min brors hockeylag. Jante fyllde år när jag var i Prag och vi kände ju knappt varandra så jag köpte en flaska likör till honom 🙂 Det var ju lite ballt att kunna köpa alkohol i vanlig butik innan man fyllt 20. Bilden nedan är vår första midsommar tillsammans på Väddö där min mormor och morfar har landställe.

3 Responses to “11 år”

 1. Anna Says:

  Å vad unga ni ser ut ! 🙂 Ja det har hänt en del sedan dess!

 2. Annica Says:

  Grattis på eran årsdag! Fantastiskt att ni fann varandra så unga.

  Jag och Magnus träffades också i april men jag minns faktiskt inte vilket datum om jag ska vara ärlig. Den 12:e tror jag det var. Jag minns vilket år iaf;) 2004 var det.

 3. S@ra Says:

  Ni ser så unga ut – och det var ni ju också. En bedrift att fortfarande vara ihop trots (eller tack vare?) att ni träffades så tidigt i livet. ‘Speciellt i dagens samhälle när allt verkar vara så ombytligt och lätt att byta ut.