Vecka 36

Tisdag 1 juni

Ingen bebis Àn, nu Àr jag snart pÄ Sebastians födelsevecka, nÀmligen 36+0. Nu Àr jag i vecka 35+4. Jag har fortfarande jÀtteont. Har svÄrt att resa mig nÀr jag sitter, kan inte sitta lÀnge, kan inte ligga pÄ rygg. Gud vad jag gnÀller. Fast nu tror jag att bebis vÀgen över 3 kilo sÄ den kan gÀrna fÄ titta ut nu! Den första juni hade varit ett perfekt datum tycker jag. I natt fick Linda sin bebis, en tredje kille. Grattis!!!6 Responses to “Vecka 36”

 1. Annica Says:

  Attans. Jag som gissat pÄ 1 juni.

  Hoppas du fÄr snart. KÀmpa pÄ!

 2. S@ra Says:

  Mina första tvÄ barn föddes i 37+. VÀgde strax under 3 kg bÄda tvÄ.
  Sista (senaste?!) lĂ€t vĂ€nta pĂ„ sig. Vart ju igĂ„ngsatt pga revbensfrakturen i 41+ sĂ„ jag vet inte nĂ€r han “egentligen” skulle ha fötts om han fĂ„tt vĂ€lja sjĂ€lv. Han vĂ€gde drygt 4 kg!

  Jag gissar pÄ 100606. Och garderar med 100610.

  KÀmpa pÄ!

 3. linda Says:

  tack.-) vilken fin mage du har saknar min lite nu….

 4. S@ra Says:

  Ser fortfarande hög ut, sÄ det Àr nog inte dags Àn. Kanske 100626?

 5. Jenny Says:

  Annica – Jag hade ju ocksĂ„ hoppats pĂ„ 1 juni! Vill inte ha ont mer nu. Tur jag Ă€r sjukskriven.

  Sara – Jag har alltid haft liknande magar, den har inte sjunkit ner utan vattnet har bara gĂ„tt. Jag har inte kĂ€nt nĂ„got alls utan det har bara sagt poff. GĂ„r jag till lördag sĂ„ har jag satt rekord! Imorgon Ă€r det 36+0, samma dag som S föddes. Nu fĂ„r du bestĂ€mma dig för en dag. Den 6/6 Ă€r redan upptagen, har bara en vinst.

  Linda – Jag hoppas min försvinner snart. Men sedan brukar jag ocksĂ„ sakna sparkarna och allt det mysiga med magen.

 6. S@ra Says:

  DĂ„ tar jag 100610!