Nu har flickan kommit till världen!

Nu har lillan kommit! Klockan 02 inatt kom en liten söt flicka, hon var 51 cm lång och vägde 3900 gram. Jag har fått se två bilder som Jante mms:a, hon är dundersöt! Jenny ringde vid 06.30 imorse, hon var trött och berättade att det var den jobbigaste förlossningen hon haft. Jag och mamma berättade för A och S imorse, Alexander förstod precis, men Sebastian verkade inte riktigt förstå, eller också var han så trött att han inte lyssnade så mycket på vad vi berättade. På dagis berättade Alexander stolt att han fått en lillasyster!! 🙂

I eftermiddag ska jag och pappa hämta A och S, så bär det av till sjukhuset 🙂 Ska bli så roligt!

4 Responses to “Nu har flickan kommit till världen!”

 1. Sandra Says:

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!

  Vad kul hoppas att allt gått bra och att ni mår bra! Är så otroligt glad för Er skull, ta hand om Er ser fram emot att träffa Er en million pussar och kramar

 2. Annica Says:

  Ett stort GRATTIS!!

  Det ska blir så roligt att se bilder sen på prinsessan.

  Kram Annica

 3. Maria Says:

  Hejhej, stort grattis till hela familjen – Tomtebolycka! =)

 4. S@ra Says:

  Kan inte låta bli: Var det inte det jag sa?! (att 3:an gäckar och inte alls blir så enkel som man tror bara för att 2:an var det). Efter 2:an sa jag redan på BB när vi fick fika att jag gärna skulle föda fler barn. Efter 3:an är jag skeptisk. Men det gör ju inget eftersom vi tycker att tre barn är perfekt!