Lugn flicka

Tisdag 29 juni

Jag har fått en väldigt lugn liten flicka. Hon sover mest hela tiden. Är kanske vaken 2-3 timmar per dygn. I natt åt hon vid halv 4 annars sov hon hela natten. Hon har jättefina blå ögon, precis som sina bröder. Ska bli kul och se om det ändrar sig eller om hon också får blå. Sebastian är jättesöt med Cornelia, han vill mata, byta blöja och hålla henne hela tiden. Alexander petar mest på henne, han är inte alls lika förtjust som Sebastian.


Bilden är tagen idag, man
får passa på när hon är
vaken 🙂

One Response to “Lugn flicka”

  1. S@ra Says:

    Ta MASSOR av kort! Tycker jag tagit massor från de där första levnadsveckorna när de är som små knyten och ändå är det aldrig tillräckligt. Så ta fler. Hela tiden. I alla möjliga situationer. Det är kul att titta på sen. Som att de fick plats på fel ledd på skötbordet första tiden. Nu hänger benen utanför.