Lugn flicka

Tisdag 29 juni

Jag har fĂ„tt en vĂ€ldigt lugn liten flicka. Hon sover mest hela tiden. Är kanske vaken 2-3 timmar per dygn. I natt Ă„t hon vid halv 4 annars sov hon hela natten. Hon har jĂ€ttefina blĂ„ ögon, precis som sina bröder. Ska bli kul och se om det Ă€ndrar sig eller om hon ocksĂ„ fĂ„r blĂ„. Sebastian Ă€r jĂ€ttesöt med Cornelia, han vill mata, byta blöja och hĂ„lla henne hela tiden. Alexander petar mest pĂ„ henne, han Ă€r inte alls lika förtjust som Sebastian.


Bilden Àr tagen idag, man
fÄr passa pÄ nÀr hon Àr
vaken 🙂

One Response to “Lugn flicka”

  1. S@ra Says:

    Ta MASSOR av kort! Tycker jag tagit massor frÄn de dÀr första levnadsveckorna nÀr de Àr som smÄ knyten och ÀndÄ Àr det aldrig tillrÀckligt. SÄ ta fler. Hela tiden. I alla möjliga situationer. Det Àr kul att titta pÄ sen. Som att de fick plats pÄ fel ledd pÄ skötbordet första tiden. Nu hÀnger benen utanför.