Ja han kissade på toan!

Torsdag 19 augusti

Igår när vi kom hem från dagis var Sebastian jätteröd i rumpan, han hade inte sagt till att han bajsat. Han fick salva och sedan kalsingar. Det gick jättebra, jag sa att han skulle få en klubba om han kissade på pottan eller toan. Han klarar av att bajsa på toan, det har han gjort rätt länge nu. Kisset har han svårare med. Fast igår gick det, jag sa att nu måste vi gå och kissa. Han satt en stund och till slut kom det. Wee! Han fick en klubba och han hade kalsonger flera timmar utan olycka.


Sebastian älskar att göra miner när jag ska fota honom 😉

One Response to “Ja han kissade på toan!”

  1. S@ra Says:

    Beröm och uppmärksamma hans framsteg. Överdriv! Berätta i telefon att han kissar på toaletten så att han hör att du gör det. Berätta för alla du möter så att han hör. Det är ATT han gör det (kissar på toaletten eller åtminstone sätter sig där regelbundet och på uppmaning) som är det stora och ska uppmärksammas, inte att han är duktig för då blir det prestationsfyllt.

    Lycka till!