Nya möbler

Lördag 18 september

Idag har vi varit till Sollentuna möbelhus och beställt en soffa till vardagsrummet i huset. Vi har både ett vardagsrum och ett allrum, så soffan vi har idag ska vara på övervåningen. Det blev en tygsoffa i rött tyg. Jättemysig! Beställde även 4 röda (transparenta) stolar och en svart matta. Det kommer bli jättefint. Fick även med mig en kudde hem, en svart till soffan. Ska köpa en eller två till när det kommer in fler. Nu vet jag också vilken lampa jag skulle vilja ha i vadagsrummet, det som fattas är ett bord. Det får inte vara vitt, det passar inte alls med resten. Här är lite fina bord och lampor som jag kan tänka mig.

One Response to “Nya möbler”

  1. S@ra Says:

    Vi har också röd tygsoffa. Fast den börjar se betänkligt solblekt ut. Och sliten i största allmänhet. Men den används flitigt.