Stress

MĂ„ndag 25 oktober

Jag har fÄtt utslag runt munnen och pÄ hakan, smÄ röda prickar. De kliar och svider lite.  Jag trodde bara det berodde pÄ det kalla vÀdret. Jag har aldrig haft nÄgot munsÄr i hela mitt liv. NÀr jag ringde vÄrdcentralen frÄgade hon om allergier men kom fram till att det kanske Àr herpes. 80% av Sveriges befolkning bÀr pÄ smittan men utvecklar aldrig nÄgot.  Imorgon ska jag i alla fall visa upp mig för lÀkaren. Detta kan komma nÀr man Àr stressad, jag lever ju ganska stressigt just nu. Husköp, bebis, renovering, kaos hemma, loppis, Ullared, barnkalas och försöka trÀffa vÀnner. Det har varit en del pÄ sista tiden. Jag vill inte ha herpes! Hoppas det Àr nÄgon form av allergi.

2 Responses to “Stress”

  1. linda Says:

    bra Ä kolla ÀndÄ!!hur var ullared???krammm

  2. Maja Says:

    BĂ€ttre med herpes, allergi Ă€r svĂ„rare att bli av med. Stressa mindre vĂ€nnen! Prioritera bort… LĂ€ttare sagt Ă€n gjort, men viktigt…