Bambino nappar

Måndag 1 november

Nu har jag buzzat klart med Bambino-napparna. Alla bebisar som har fått en napp har snällt sugit på den. Det verkar vara en bra och sugvänlig napp. Jag hade själv hoppats på roligare färger och häftigare motiv. Det är det jag kollar på när jag köper nappar. Formen är jättefin, platt sköld och många hål för att barnet ska få luft. Cornelia leker gärna med den eftersom den har en ring, hon drar ut nappen och kan även sätta in den själv igen. Nu har jag skickat in slutrapporten och även gjort några blixtrapporter. Nu håller jag på med en ny buzzning, nämligen Decubal för torr hud. Perfekt för min och Jante eftersom vi båda får torr hud på vintern.


Tjejerna som är födda samma
dag.

One Response to “Bambino nappar”

  1. Annica Says:

    Söta barn!

    Nappen ser väldigt stor ut men det kanske är för att barnen är så små?

    Till jul hoppas jag på en nappfri Alice.