Bambino nappar

MĂ„ndag 1 november

Nu har jag buzzat klart med Bambino-napparna. Alla bebisar som har fÄtt en napp har snÀllt sugit pÄ den. Det verkar vara en bra och sugvÀnlig napp. Jag hade sjÀlv hoppats pÄ roligare fÀrger och hÀftigare motiv. Det Àr det jag kollar pÄ nÀr jag köper nappar. Formen Àr jÀttefin, platt sköld och mÄnga hÄl för att barnet ska fÄ luft. Cornelia leker gÀrna med den eftersom den har en ring, hon drar ut nappen och kan Àven sÀtta in den sjÀlv igen. Nu har jag skickat in slutrapporten och Àven gjort nÄgra blixtrapporter. Nu hÄller jag pÄ med en ny buzzning, nÀmligen Decubal för torr hud. Perfekt för min och Jante eftersom vi bÄda fÄr torr hud pÄ vintern.


Tjejerna som Àr födda samma
dag.

One Response to “Bambino nappar”

  1. Annica Says:

    Söta barn!

    Nappen ser vÀldigt stor ut men det kanske Àr för att barnen Àr sÄ smÄ?

    Till jul hoppas jag pÄ en nappfri Alice.