Sälja sälja massor

Fredag 4 februari

Jag måste börja sälja barnkläder från Cornelia och även leksaker från killarna. Har jättemycket tåg och räls från Thomas och vännerna. Det har vi inte plats för längre, även killarnas Barbapapa saccosäckar ska säljas. Hoppas kunna få 300 för båda. Vad tror ni? De kostade 399:- styck om jag inte minns fel. Hade tänkt lägga ut de på Blocket och inte Tradera. Kläderna läggar jag ut på Tradera som vanligt. Behöver få in lite pengar nu när jag ska åka till London och shoppa. Jag har massa leksaker i en låda som ska säljas, tycker ni jag ska lägga ut hela lådan på Blocket?

5 Responses to “Sälja sälja massor”

 1. linda Says:

  sacosäck hur mycket??? en räcker:-)

 2. nettan Says:

  jag tror säkert jag och min syster kan köpa nå leksaker av dig. Syrran vill säkert köpa kläder också. Du kan ju ge ut ditt namn på tradera så slipper man frakten i alla fall.

 3. Jenny Stensli Says:

  Mitt alias på tradera är: jenris81, kommer upp lite idag eller imorgon. Kram

  Sacco-säcken kommer kosta 200 styck eller båda för 300. Lägger upp på Tradera ikväll eller imorogn.

 4. S@ra Says:

  Saker i bra skick brukar gå för ungefär halva nypriset på Blocket.

  Tycker inte du ska sälja hela lådan i ett svep. I alla fall inte om du vill ha maximalt betalt. 🙂
  Folk tenderar till att vara ovilliga att betala stora summor (även om de får mer för pengarna.). Att betala 200:- för en sak, 300:- för en annan och 150:- för en tredje går “lättare” än att sälja samma saker för klumpsumman 650:-. På nåt vis gillar köpare att sakerna värderats i förväg så man ser att man inte bliruppskörtad (lurad). Dessutom kan man ju vara intresserad av bara en av sakerna!
  Dock kan du ju sätta “köp alltihopa för xxx kronor” med rabatt.