Cornelia

MĂ„ndag 7 mars

Min lilla tjej Àr sÄ hÀrlig, hon Àr sÄ glad och skrattar Ät oss hela tiden. Idag vid maten satt hon och lekte tittut med mig. Hon Àlskar att titta pÄ nÀr killarna springer runt och lÄter, hon skrattar högt Ät Alexander nÀr han slÀnger sig pÄ golvet. Hon har börjat ta sig fram lite pÄ rumpan, krypa verkar hon vÀnta med. Hon har inte fÄtt nÄgon tand Ànnu sÄ hon Àter maten för 6-mÄnader. Hon Àr en stor tjej, storlek 74 börjar bli smÄtt. Kom ihÄg att jag önskade mig 80 till Alexander nÀr han fyllde 1. PÄ onsdag ska vi till bvc för vÀgning och mÀtning.

3 Responses to “Cornelia”

 1. Maja Says:

  TÀnk vad fort det gÄr nÀr dom Àr smÄ, man missar en hel del bara för man inte setts pÄ nÄgra veckor.

  Hon blir mer och mer lik Sebastian tycker jag : )

  Krya pÄ dig!

 2. Brorsan Says:

  Vad skoj att hon börjar hÀnga med nu =) Var lÀnge sen jag trÀffa er nu =(

  Sjukt lik hon Àr Farfar pÄ den bilden.

  Kram

 3. S@ra Says:

  Hon Àr otroligt lik Sebastian tycker jag. Kolla bara in bilden lÀngst till höger i bannern!

  Krya pÄ er sÄ vi kan trÀffas snart igen!