Tittut

Måndag 23 maj

Cornelia är i en härlig ålder nu. Hon upptäcker så mycket nytt varje dag. Hon kan härmas om man gör grimaser åt henne. Hon klappar händerna, klappar benen, huvudet och hon pussas. Hon är 11 månader och tandlös 🙂 Två små gaddar är på väg men känns inte alls än. Hon kryper men tar sig även fram på rumpan. Hon ställer sig upp mot allt! Klättrar upp i trappan och ramlar ner. Hon stoppar allt i mun, hon åt upp en lien tallrik hemma hos en kompis så jag blev riktigt rädd. Tur var fick jag upp den rätt fort, men hon spydde rejält och grät. Den var av plast och satt verkligen fast i halsen. Usch och fy! Om mindre än 1 månad fyller vår lilla skatt ett år. Kommer ni ihåg hur jag såg ut för ett år sedan? Bild kommer någon annan dag 🙂

Hon älskar att leka tittut, se bara nedan.

Comments are closed.