Min lilla tjej fyller 1

Tisdag 21 juni

Idag fyller Cornelia 1 år! Grattis min lilla tjej. Hon går inte än, kryper fort fram och går fort runt möbler. Säger mamma och pappa. Gillar att klappa händerna och klappa huvudet 🙂 I dagarna har vi sett hennes tredje tand, en framtand uppe. Hon sover ca 30-60 minuter per dag men sover bra på natten. Ibland vaknar hon sent på kvällen och vill ha välling men annars sover hon från 19 till 08. Hon väger 11,3 kilo och är 78 cm lång. Hon gillar att göra grimaser. Min lilla plutt!

3 Responses to “Min lilla tjej fyller 1”

 1. Annica Says:

  Grattis till din lilla docka på 1-årsdagen!

  Det går för fort det där första året.

 2. Jenny Says:

  Tack! Det går verkligen fort, ändå känns det som hon funnits länge. Nu är det snart jobb för mig. Kram

 3. Maja Says:

  Det är stort med ettårskalas! Kram!