Min lilla tjej fyller 1

Tisdag 21 juni

Idag fyller Cornelia 1 Ă„r! Grattis min lilla tjej. Hon gĂ„r inte Ă€n, kryper fort fram och gĂ„r fort runt möbler. SĂ€ger mamma och pappa. Gillar att klappa hĂ€nderna och klappa huvudet 🙂 I dagarna har vi sett hennes tredje tand, en framtand uppe. Hon sover ca 30-60 minuter per dag men sover bra pĂ„ natten. Ibland vaknar hon sent pĂ„ kvĂ€llen och vill ha vĂ€lling men annars sover hon frĂ„n 19 till 08. Hon vĂ€ger 11,3 kilo och Ă€r 78 cm lĂ„ng. Hon gillar att göra grimaser. Min lilla plutt!

3 Responses to “Min lilla tjej fyller 1”

 1. Annica Says:

  Grattis till din lilla docka pÄ 1-Ärsdagen!

  Det gÄr för fort det dÀr första Äret.

 2. Jenny Says:

  Tack! Det gÄr verkligen fort, ÀndÄ kÀnns det som hon funnits lÀnge. Nu Àr det snart jobb för mig. Kram

 3. Maja Says:

  Det Àr stort med ettÄrskalas! Kram!