Första hårspännet

Onsdag 22 juni

Cornelia har fått ganska lång lugg, därför prövade jag idag att sätta upp den i ett hårspänne. Jag trodde hon skulle dra i det men det fick sitta kvar. Hon äter även bättre själv nu. Idag blev det fiskpinnar, grönsaker och färskpotatis. Imorgon är det midsommarfirande i Sollentuna som vi brukar gå på. Regnar det inte så tar vi oss dit.

3 Responses to “Första hårspännet”

 1. Annica Says:

  Men så sött! Alice drog alltid ur hårspännen och snoddar när hon var mindre så det fick bli kort lugg. Nu vill hon ha lång lugg och lockigt hår. Hon sover ofta i flätor. Både hon och jag har spikrakt hår.

  Glad midsommar!

 2. Sandra Says:

  Åhhh så söt wow vad stor hon blivit sen vi såg henne verkligen och det var 3 veckor sen mycket som hänt sen dess =) Alóna sliter bara av sig allt som är på hennes huvud.

 3. S@ra Says:

  Men så bedårande!

  Vi måste höras snart. Jag vill ju boka en Me&I visning i höst!