Tandfén

Tisdag 9 augusti

I natt kommer tandfén hem till oss, Alexander har nämligen tappat sin första tand. Han bokstavligen tappade den 🙂 När han åt havregrynsgröt till frukost så lossnade tanden och ramlade ur munnen. Stolt Alexander och en avundsjuk lillebror. Morfar var här på lunch och Alexander visade genast upp sitt nya smile 🙂

2 Responses to “Tandfén”

  1. Annica Says:

    Vilken lycka!

    Tandfen har fullt upp här hemma. Simon tappade sina två första i rask takt och igår lossnade en tand när Joakim åt middag. Båda killarna är superfega med att vicka.

    Joakim sa sen på kvällen att han inte tror på tandfen men la ändå tanden i ett glas vatten för attt få guldtian;)

  2. Jenny Says:

    Annica – Jag trodde alla barn gillade att vicka på sina tänder. Kul att höra att dina killar är som Alexander 🙂 Den ramlade ju ut till slut. Roligt att Alexander tappar tänder och Cornelia får sina första.