Fars dag

Söndag 13 november

Idag Ă€r det fars dag men hĂ€r hemma blir det inte mycket till firande. Jante spydde igĂ„r kvĂ€ll och har sovit mycket idag. Eftersom han var dĂ„lig och Ă€ven Cornelia Ă€r dĂ„lig fick mina förĂ€ldrar ta Alexander pĂ„ sin första fotbollstrĂ€ning. Han skulle Ă€ven följa med dom pĂ„ husvisning och lunch. NĂ€r helgen blir sĂ„ hĂ€r trist sĂ„ blir det extra skönt att komma tillbaka till jobbet. Förra Ă„ret vann jag en middag för tvĂ„ pĂ„ Lugna favoriter till min pappa pĂ„ fars dag. Snart mĂ„ste vi anvĂ€nda den 🙂

2 Responses to “Fars dag”

 1. Ulrika Says:

  Hej!
  Vad kul att lÀsa din blogg och kunna följa dig och din familj sÄ hÀr. Du har verkligen en fin familj och urgulliga barn. Har lÀnkat till hit ifrÄn min blogg nu och Äterkommer.
  Kram U
  PS SÀg hej till din pappa ifrÄn kusinen:)

 2. Tobbe Says:

  Hej, ” Pappa Tobbe ” hĂ€r. Ja Jenny, snart tar vi middagen, bara du o ja. Trevligt. Var o nĂ€r bestĂ€mmer du förstĂ„s, jag kan oftast anpassa mej som du vet. Nisse lurade oss pĂ„ typ 500, men jag orkar inte brĂ„ka.. Ha det bra !! HĂ€lsa U sĂ„ mycket ! Tobbe R