Heldag med familjen Ericsson/Jansson

Lördag 6 januari

Vi började dagen med att gå på husdjursmässan med Samuel, Åsa och Rikard. Det fanns allt från små hamstrar till stora kossor. Alexander tyckte mest om grisen tror jag. Jante tog med Alexander in hos fåren, men när Jante klappade ett får blev Alexander jätterädd och började gråta. Vi var inte där så länge, både Samuel och Alexander skulle sova middag.

På eftermiddagen gick vi hem till Åsa och Rikard, vi skulle äta middag där och sedan se på film när barnen hade somnat. Alexander och Samuel skulle få bada tillsammans innan de skulle lägga sig, men det var skumbad och det gick inte alls hem hos Alexander. Han blev jätterädd och ville inte alls bada. Han fick skum på händerna och såg helt förstörd ut.

Jag hann få en bild på killarna i badet innan Alexander blev ledsen.

One Response to “Heldag med familjen Ericsson/Jansson”

  1. Maja Says:

    Stackars liten, rädd för skummet. Roligt att du bloggar lite ibland : ) Ta hand om er! Kramar!