Min best of lista

Jag har fÄtt en utmaning av Annica. HÀr Àr mina favoritinlÀgg men inte i nÄgon ordning:

Jag tycker om att lÀsa om nÀr jag var gravid, tyvÀrr bloggade jag inte nÀr Alexander lÄg i magen. Tur att jag har lite om Sebastian i alla fall.

Alexanders gudmor Malin Àr en jÀttegullig tjej. HÀr fick jag reda pÄ att hon var gravid. Jag blev sÄ glad! Kul med kompisar som ocksÄ fÄr barn. Det var sÄ tidigt sÄ det var hemligt och jag skrev sÄklart inte det i bloggen. Nu nÀr hon har fÄtt lilla Esmeralda sÄ kan ni andra ocksÄ fÄ veta det.

Min första bil, Pejen sÄldes! Till en skurk dessutom! Jag fick ju förhöras av en polis nÄgra mÄnader efter den sÄldes. Jag gillade den bilen sÄÄ mycket, var en liten pÀrla. Drog nÀstan 0 i bensin och var jÀtteskön att köra.

SÄklart Àr det jÀttekul att lÀsa om detta. Jag hade nog kunnat skriva Ànnu mer men vill inte trÄka ut er lÀsare. Det Àr i alla fall en hÀftig upplevelse att föda barn.

Ojj vad tiden gÄr fort, Àlskar att lÀsa om nÀr lillkillen som ej fÄtt sitt namn Àn var nyfödd.

Nu ska Ă€ntligen min kompis Maja snart fĂ„ barn. Vi har kĂ€nt varandra sĂ„ lĂ€nge och nu kommer vi fĂ„ barn samma Ă„r! SĂ„ himla skoj 🙂

Jag har sÄ mÄnga inlÀgg jag gillar men de hÀr Àr mina favoriter. Vilka Àr era?

2 Responses to “Min best of lista”

  1. Anna/Kioskis Says:

    Vaaaaa blev du förhörd?! 😀 BerĂ€tta!!!

  2. Annica Says:

    Roligt att lÀsa din lista. Flera inlÀgg som jag inte lÀst tidigare. Visst Àr det kul att gÄ tillbaka och titta?! Tiden gÄr ju sÄ fort! Kram Annica