Ny behå – nytt liv

Onsdag 23 april

Var till butiken Change idag för att köpa nya behåar. Vilken djungel! Butiken har storlekar ända upp till 100J. Jag hittade två stycken som var bra. Jag hade storlek 85G! Shit vad skönt att jag ska få en bröstoperation! Nu jäklar ska jag gå ner i vikt. När jag fick på mig behån kändes det som om jag hade dom under hakan. Jäklar vilket lyft! Mina gamla amningsbehåar har inte varit bra alls. Helt plötsligt fick jag en midja. Jante kom hem och tyckte mina bröst såg mindre ut 🙂

3 Responses to “Ny behå – nytt liv”

  1. Maja Says:

    Du va jättesnygg i din nya bh! De kan visst göra underverk : )

  2. Annica Says:

    Jag har också varit på en riktig bh-provning. Nästan alla kvinnor har ju fel storlek. Jag har en blygsam 70B-kupa. Tänk om man kunde få exakt de bröst man vill;-)

  3. Caroline Says:

    haha, och du och jag som letar bh:ar på HM.. Fattar nu varför de aldrig sitter någe bra.. Skönt att du fått en som verkligen passar nu i alla fall!!!