Heldag med Karin och Ella

Torsdag 24 april

Hade en mammadate med Karin idag. Hon bor i Solna men flyttar till Vallentuna nĂ€sta vecka. De har köpt hus. Jag kommer garanterat att bjuda in oss pĂ„ grillkvĂ€llar dĂ€r i sommar 😉 Ska bli spĂ€nnande att se hur huset ser ut, jag Ă€r sugen pĂ„ köpa hus men för tillfĂ€llet trivs vi sĂ„ bra hĂ€r. VĂ€rmen har verkligen kommit till storstan, Karin gick i linne och jag i kortĂ€rmad tröja. Vi shoppade en del i Solna Centum. Det kĂ€nns jĂ€ttebra att vi (karin o jag) tog upp bekantskapen igen, hon Ă€r sĂ„ go. TĂ€nk att vi var bĂ€sta kompisar nĂ€r vi var mellan 7-10 Ă„r. PĂ„ högstadiet och gymnasiet pratade vi inte sĂ„ mycket med varanndra. Efter studenten trĂ€ffades vi aldrig och sedan efter ett tag sĂ„ började vi maila (Karin bodde dĂ„ i Linköping). Sedan trĂ€ffades vi första gĂ„ngen pĂ„ evigheter nĂ€r Sebastian var nyfödd. Vi bestĂ€mde att ses redan pĂ„ lördag igen, fast dĂ„ blir det middag hos oss. Ska försöka ta lite mer bilder pĂ„ söta Ella dĂ„. Hon vĂ€xer sĂ„ snabbt.

Comments are closed.