Älskade farmor

Söndag 21 september

Min älskade lilla farmor ligger på sjukhus och ska operera magen imorgon bitti. Jag ringde henne just och hon sa att hon frös. Jag hoppas hon säger till personalen så hon kan få en extra filt. Farmor är dement och glömmer nästan allt. Hon vet knappt att hon ska opereras, när jag ringde sa hon att hon just hade kommit fast hon hade varit där några timmar. Skönt på ett sätt, hon har ju inte oroat sig för operationen eftersom hon inte vetat om den. Farfar har berättat men hon glömmer. Jag hoppas verkligen att det går bra imorgon och att hon får komma hem snart igen.
Jag och min farmor 2007.

6 Responses to “Älskade farmor”

 1. snackansdagar Says:

  Hoppas att altl gick bra för din farmor.

  Kram

 2. joline Says:

  hej, aa jo jag hoppas oxå det..
  visste inte att du hade blogg ju =)
  kul
  får se hur vi mår imorgon. går du på fm eller em?
  kram

 3. Annica Says:

  Vilken fin bild! Ni är lika. Hoppas allt går bra. Kram

 4. Veronica Says:

  hej! Kände för att gå in här och titta vad som händer i Sollentuna. känner mig ibland lite isolerad här fast det inte alls är långt borta! Själv är jag hemma HELA DENNA VECKA!!!! (blä) med halsfluss!! och bihåleinflammation. Där ser man vad man kan få reda på om man åker till doktorn! Nåja det blir ju bättre med medicin.
  Hoppas verkligen att din farmor mår bättre nu!
  Hoppas ni annars har det bra och jag kommer nästa måndag!
  kram kram och speciellt till dina två små prinsar.

 5. Anonymous Says:

  Hej Jenny

  Tack för kommentaren på min blogg.
  Sök på alias Hugomamma så hittar du mina kläder som är till salu.

  Ps. Du får gärna ta bort den här kommentaren när du läst den.

 6. Jenny Says:

  Snäckan – det gick bra för farmor, men nu är hon jätteförvirrad. Försöker rymma och vet inte ens att hon har opererats.

  Annica – skönt att allt gick bra för henne. Hon är så tunn så jag trodde hon skulle försvinna. Jag kan också tycka vi är lika ibland, jag är nog mer lik min pappa och det är ju hans mamma 🙂

  Veronica – skönt att du fick penicillin. Då känner man sig mycket bättre efter bara någon dag. Jante har fått ont i örat så han ska ringa läkaren imorgon. Alexander har börjat få lite kladd i ena ögat, suck! Jag har ont i halsen. Vi ses förhoppningsvis på måndag. Krya på dig!