Nere

Onsdag 24 september

Sov jÀttedÄligt inatt, tÀnkte pÄ jobbet och drömde skumma drömmar. Vaknade och hade ont i halsen. Alexander har börjat skrika pÄ nÀtterna, vi gÄr in och klappar pÄ huvudet men han har svÄrt att komma till ro. Ibland struntar vi i honom och han somnar av sig sjÀlv. Vet inte vad det Àr, vi Àr noga med att han inte ska se lÀskiga teve-program men ibland tror man det ska vara okej sÄ tycker han det Àr jÀttehemskt. Jag har sagt upp mig frÄn jobbet, har fÄtt ett nytt. Jag trivdes inte alls bra sÄ det kÀnns skönt med ett nytt. Det ligger jÀttenÀra sÄ jag kan jobba 7-16. Det jobbiga Àr att jag har en mÄnads uppsÀgningstid och jag vill verkligen inte jobba kvar dÀr en dag till. TvÄ kollegor var vÀldigt elaka mot mig och det har jag sagt till min arbetsgivare, som tycker jag ska bita ihop och jobba klart mina veckor. Jag har bara varit dÀr nÄgra dagar och kan inte ens jobbet och ÀndÄ vill de att jag ska lÀra upp en ny person. Jag har sagt att jag vÀgrar gÄ dit mer, sÄ de Àr inte Àr sÄ glada pÄ mig. Idag Àr jag hemma med vÄrd av barn igen, bÄda barnen Àr jÀttehostiga och snoriga. Tycker Sebastians öga Àr mer rött igen och Àven Alexander har lite kladd i ena ögat. Jante har mycket ont i ena örat sÄ hela familjen mÄr dÄligt. Imorgon mÄste jag ringa jobbet igen och meddela att jag inte tÀnker komma mer. Jag Àr konsult sÄ jag mÄste ringa tvÄ olika företag. Jag fick inte tag pÄ det företaget jag Àr uthyrd till idag. Rörigt det blev, hoppas ni förstÄr vad jag menar.

5 Responses to “Nere”

 1. Dempah Says:

  Usch dÄ, hoppas grabbarna blir friska snart och att det löser sig med jobbet.
  Vart var det du jobbade nu, och vad var det nya jobbet för nÄgot?
  HĂ€lsa familjen!

 2. Annica Says:

  Vad trÄkigt att det blev sÄ! Men samtidigt vad bra att du fÄtt ett nytt jobb. Du kÀnns verkligen företagsam du Jenny. HÀr uppe Àr det svÄrt med jobb. Grattis till det nya! Bra tider. Jag jobbar 6.45-15.00 ena veckan och 8.00-16.30 den andra. Jag föredrar den tidiga veckan. DÄ kan Magnus lÀmna och jag hÀmta barnen pÄ dagis.

  Jobbigt med störd nattsömn. Hoppas ni fÄr sova bÀttre snart och slipper alla virus. KRAM

 3. Annica Says:

  Jag glömde sÀga att du kan alltid bli sjukskriven uppsÀgningsmÄnaden. Jag har varit i samma situation och det Àr verkligen hemskt att vantrivas pÄ jobbet. Kunde inte sova till slut och blev dÄ sjukskriven. KRAM

 4. snackansdagar Says:

  Men oj vad trĂ„kigt att det inte funkade pĂ„ nya jobbet men starkt att du tog tag i situationen istĂ€llet för att bara fortsĂ€tta “lida”.

  Krya pÄ er hela lilla familjen!

 5. Maja Says:

  LÄter inge vidare, jobbigt nÀr det Àr sÄdÀr.

  Se till att du inte behöver gÄ dit nÄgot mer och lagom till nya jobbet börjat Àr ni sÀkert friska allihopa och du kanske fÄr ett lugnare och roligare jobb.

  Efter regn kommer solsken!

  Kramar till dig!