God fortsättning?

Måndag 29 december

Jag är på jobbet, vi har årsbokslut så här är det inte någon talan om ledighet. Många säger redan nu innan nyår “god fortsättning” varför då? Det är ju inte nytt år än. Jag vet inte varför men jag stör mig på det, det ska man väl säga efter nyår? Jag är nog ganska knäpp som tycker så här men hur tänker ni? Säger ni också god fortsättning redan efter jul?

6 Responses to “God fortsättning?”

 1. Annica Says:

  Ja jag säger god fortsättning redan efter jul. Det har väl inte så mycket med nya året att göra? Gott slut passar också bra så här års.

  God fortsättning Jenny;) Kram Annica som också jobbar och vill gå hem nu

 2. Jenny Says:

  Annica – gott slut låter bättre. Jag är i alla fall trevlig och svarar god fortsättning tillbaka 🙂 Hoppas vi kan gå hem snart, fast lite skönt är det att vara hemifrån några timmar.

 3. Annica Says:

  Visst är det skönt att gå hemifrån och lämna allt ett tag. Lunchkladd och annat mindre roligt.

  Tack för tipset om canvastavlorna! Har du eller ska du göra en tavla?

  Och tack för strumpbyxorna! Alice hade slitit upp paketet. Hon är van Traderapaket med kläder;)

 4. Anonymous Says:

  Hej, god fortsättning skall man nog använda när det nya året har passerats. Menas att det skall fortsätta lika bra som det börjat…

  Har du inga bilder från i Julas på den otäcka tomten som skrämde barnen ? Gott slut ! Farsan PS Kom gärna o hämta SonyTVn snart…ds

 5. Jenny Says:

  Annica – jag är sugen på en canvastavla till vårt vardagsrum, vi har en ganska stor vit vägg som skulle behöva en färgklick. Canvastavlor så så fint! Den här sidan hade så många olika varianter. Just det, du fick inte betala något mer för paketet? Jag struntade i skrymmandeavgiften. För om du fick betala något vill jag såklart betala det till dig.

 6. Annica Says:

  Nej då det kom hem i brevlådan. Inga problem. Tack!