Underbar helg!

Lördag 30 & söndag 31 maj
Vi har haft en underbar helg, vi har haft runt 30 grader varmt. IgÄr var var vi barnvakt till Alexanders kompis Samuel. Vi Äkte tÄget till Ulriksdal och gick dÀrifrÄn till Mulle Mecks lekpark. Helt underbar! Fanns mycket för barnen och allt vÀldigt anorlunda mot vanliga lekplatser. Om man bor i Stockholm tycker jag man ska ta sig dit. Vi hittade en grillkiosk i nÀrheten sÄ vi fick god lunch. Alexander och Sebastian höll sig vakna hela vÀgen hem men Samuel somnade gott i vagnen pÄ vÀgen hem.

Alexander, Mulle Meck och Samuel

Mulle Mecks verkstad


En rymdraket med rutschkana


Söt vÀderkotte

En söt trappa som Sebastian gillade

Idag har vi först Ă€tit morsdag-tĂ„rta med Vanja och hennes familj. Vi köpte en tillsammans som vi tog med till lekparken. Hade lite tĂ„rt picknick och mys med barnen. Vid lunch Ă„kte jag och Alexander till pappa segelbĂ„t och fick oss en tur. TyvĂ€rr sĂ„ blĂ„ste det inget sĂ„ vi Ă„kte bara med motor. Hur mysigt som helst! Jag köpte med mig potatissallad och rostbiff som vi Ă„t. Min farfar var ocksĂ„ med. Det blev alltsĂ„ fyra generationer ute pĂ„ sjön. Jag lyckades fĂ„ lite för mycket sol pĂ„ mig sĂ„ jag ser ut som en krĂ€fta fast jag har smörjt mig med ungarnas solkrĂ€m nr 50. TyvĂ€rr sĂ„ glömde jag min kamera men jag tog nĂ„gra med pappas kamera. Alexander gick runt pĂ„ bĂ„ten helt orĂ€dd nĂ€r vi Ă„kte. Jag var bara lite nĂ€rvös 🙂

Alexander tyckte det var spÀnnande med kranen.

Min farfar och min pappa.


Jag lĂ„g i fören och solade mig 🙂 Även Alexander ville vara lĂ€ngst

fram.
HĂ€r gĂ„r han fram och tillbaka….

5 Responses to “Underbar helg!”

 1. Maja Says:

  Åh, vad hĂ€rligt! Jag saknar sjön. Det Ă€r sĂ„n hĂ€rlig kĂ€nsla! Hoppas veckan blir lika bra som helgen! Kram!

 2. Annica Says:

  Vilken helg ni haft! Underbara bilder.

  Jag skulle nog ocksÄ bli lite nervös med mina smÄ pÄ en bÄt. Speciellt med Alice som klÀttrar jÀmt.

 3. Annica Says:

  Joakim Àlskade Mulle Meck som liten! Nostalgitripp jag fick nu.

 4. lisa Says:

  Va bra att ni hittade dit sen=)
  Rolig park det!

 5. S@ra Says:

  Mulle Meck-landet i Kista har jag hört gott om men aldrig sett. Ser fint ut! Dit ska vi absolut Äka pÄ utflykt nÄgon dag.