Vår nyårsafton

Lördag 1 januari

Nyårsafton firade vi själva hemma i vårt hus. Vi åt jättegod mat och vi fick äta själva för killarna tittade på en film. I år såg vi alla på grevinnan och betjänten och jag har nog inte hört killarna skratta så mycket. Alexander var vakna till tio sedan somnade han, Sebban var vaken lite längre. Alexander ville att vi skulle väcka honom vid tolv medans Sebastian bad att få sova. Han gillar inte höga ljud. Han sa själv att han var rädd för “batterierna” hans ord för fyverkerierna. Alexander var så trött när vi väckte honom så han ville inte gå ut utan bara titta i fönstret. Varken Cornelia eller Sebastian vaknade av smällarna men barn sover verkligen djupt när de väl somnat.

4 Responses to “Vår nyårsafton”

  1. linda Says:

    badou var uppe till 00.30 med de andra 2:-) men d gick bra han märkte inte ens smällarna…

  2. Maja Says:

    Låter mysigt. Jag har ju varit med er varje år sen Olivia föddes, så jag saknade er : ) Men vi hade det bra vi med! Kram!

  3. S@ra Says:

    Grattis på födelsedagen! (För visst är det väl idag?!)