30 år och festen

Lördag 15 januari

Nu har jag varit 30 år en hel vecka. Som vanligt känner jag ingen skillnad, lika rynkig som jag var vid 29 års ålder :). Jag hade fest, hyrde en lokal och bjöd mina nära och kära. Vi bjöd på grekisk buffé, Vanja min kära vän lagade nästan all mat. Hon är gift med en grek, därför fick hon vara min privata kock. Tack Vanja för all hjälp! Har fått mycket beröm för maten. Jag hade ordnat några tävlingar men många gick så tidigt så vi struntade i några. Det blev i alla fall en lyckad fest, jag fick så otroligt fina och bra presenter. Fick 12 st muggar designade av Stig Lindberg, smartbox “världens kök” (middag för två), ett jättefint halsband med texten “believe”, presentkort på guldfynd, presentkort på olika behandlingar, presentkort på stockhome, presentkort från Twilfit, produkter från bodyshop, en jättefin lyckta i form av ett hus, blommor, en resa till London, en resa till ett varmare land, ett spel, vin, en upplevelse från liveit och en slottsövernattning på Rånäs slott.

Jag har tyvärr inga bilder från kvällen för kameran blev kvar hemma. Fast jag delade ut lite engångskameror, så när de är framkallade kommer det bilder. Är det någon som har lite bilder får ni gärna maila mig.

Comments are closed.