6 barn under 6 år

Söndag 3 april

Först ska jag säga grattis till min mormor som idag blir 72 år, hurra hurra!!!

Vi är nu barnvakt till tre småbarn. En som är 4, en är 3 och en är 2. Det betyder att vi har sex barn här just nu och alla är under sex år. Natten gick bra, fyra barn sov i ett sovrum, en sov med mig och en i eget rum. De två största somnade runt tio tiden och alla vaknade kl sex. Nu är flera trötta så lunch blir tidigt. Vi var även på dop igår, då lämnade vi bort våra killar till mamma och pappa, så vi bara hade med oss fyra stycken. Det gick superbra, en av barnen sov under hela ceremonin. Lilla Estelle var så fin, hon döptes i samma kyrka som alla mina också döptes i.  Nu är det bara några timmar kvar tills barnens föräldrar kommer och hämtar sina tre. Jag ska iväg på en Meandi-träff i eftermiddag. Jag funderar på att ha en träff hemma hos mig under påsken, är det någon som skulle vilja komma då?

Bjuder på några bilder från helgen.

Comments are closed.