Bustroll

Fredag 8 april

Cornelia är en busig liten tjej, nu har hon kommit på att hon aldrig vill ha strumpor och mössa på sig. Väldigt snabb är hon också, så fort jag satt på henne strumporna så åker de av. Idag när hon skulle ta av sig så slog hon sig själv i huvudet för strumpan var så lång och trög att få av. Mössan vill hon heller inte ha på sig och så varmt är det inte än att hon kan vara utan. Hur ska det gå i sommar när hon måste ha keps eller hatt för att skydda sig mot solen? Liten buse är hon verkligen. Tandlös är hon och blir 10 månader i april. Hon vinkar och klappar händerna. Idag blev Alexander jätteglad när hon vinkade till honom 🙂

Hon älskar kiwi och vaniljyogi med blåbär i. Hon säger mamma hela dagarna, så fort jag går ifrån henne blir hon ledsen. Helst ska hon stå eller sitta i mitt knä. Sitter jag bredvid henne på golvet hasar hon upp i mitt knä.

2 Responses to “Bustroll”

  1. Maja Says:

    Gud så söt och charmig liten tjej lillstumpan!

    Behövde ni nån hjälp med något av barnen i helgen?

  2. S@ra Says:

    Låter som mina barn – vägra mössa och strumpor. A är fortfarande så. M går helst naken (kan det påverka att han spenderade 12 veckor i Thailand när han var mindre än 1 år?) och C vägrar ha solhatt. Och strumpor. Och njuter av att vara naken.

    Men mina har adrig behövt ha solhatt eftersom de haft så mycket hår. Och så får de bara vara i skuggan.