Födelsedag

Lördag 7 oktober

Alexanders födelsedag blev bra men stressig. Jante och Alexander åkte på babysim kl 11 och kl 13 började kalaset. När dom var borta bakade jag två tårtor.

Vi hade valt att ha öppethus från 13 men nästan alla kom vid 13-14 tiden. Eftersom födelsedagsbarnet inte vaknade fören 13.45 ville många stanna ett tag. Vid 14 tiden var det som mest folk och barn och några fick inte sitta ner och fika. Nästa år ska jag dela upp släkten och kompisar på olika tider eller dagar.

Alexander fick en lila slips till sin vita skjorta. Han var så fin.

Alexander fick så himla fina presenter, han fick hur mycket kläder som helst. Nu behöver jag inte köpa några vinterkläder alls. Han fick även många fina leksaker och en del pengar till hans sparkonto. Maja hade målat trämöbler till Alexander, jättefina med Barbapapa på.

På kvällen var bara Jantes kusin Micke, hans tjej Anna och deras barn Lukas kvar. Vi åt middag med dom och barnen sov i varsitt rum så vi kunde prata i lugn och ro. Vi träffar tyvärr inte dom så ofta för de bor ganska långt bort men vi ska försöka ses lite mer.


Vanja och Alexander


Samuel och Rickard


Alexanders syssling Lukas

One Response to “Födelsedag”

  1. Anonymous Says:

    Va roligt att se en bild på Lukas oxå =) Det var riktigt trevligt att vara på Alexanders kalas! Vilken bra blogg du har!! =) Vi ses snart igen. Kramar från anna oss (Anna, Micke och Lukas)