Inhalationshjälpmedel för småbarn

Tisdag 3 oktober

Vi var på Sollentunasjukhus med Alexander i slutet av augusti. Vi var där för han hade jobbig hosta till och från hela vintern. Eftersom både jag och Jante hade lite problem med astma/hosta när vi var små fick Alexander Airomir som är ett läkemedel mot astma och svår hosta. Nu har han fått hosta igen och vi bestämmde oss för att börja med medicinen. Det gick jättebra första gången Alexander andades i masken men nästa gång ville han inte alls. Det kommer förmodligen gå bättre efter ett par gånger när han vet vad det är.


Första gången Alexander andas i sin mask.

Alexander fick feber på natten, 39.5 grader och sov jättedåligt. Det är så synd om honom när han bara skriker och man inte kan göra så mycket. Han fick alvedon och massor med vatten och efter några timmar somnade han.

2 Responses to “Inhalationshjälpmedel för småbarn”

  1. Maja Says:

    Usch vad jobbigt, hoppas han blir frisk till sin ettårsdag. Man vet ju själv hur dåligt man mår och hur jobbigt det kan va när man har feber. Stackars liten.
    Kramar till er!

  2. Anna Says:

    Stackars lilla 🙁 Håller med Maja, hoppas han blir frisk till kalaset lillkillen!