Snart 1 år

Måndag 2 oktober

Tiden går så fort, vi har snart haft Alexander ett helt år. Det känns som vi haft honom i all evighet, men ett år är långt. På lördag ska vi ha kalas, jag funderar på att göra en egen liten tårta åt honom. Den kan man göra lite nyttigare med mindre grädde och mer bär. Vore kul att ställa den framför honom och se om han kladdar eller om han äter av den. Mamma hittade två slipsar i stan men de var för lite större barn, men det går nog att fixa. Jag ska iväg idag och fixa mina ögonbryn, Jante är ledig idag så jag kan komma iväg själv. På eftermiddagen ska vi hämta Alexanders kusin Daniel på dagis och passa honom någon timme innan Bjarne kommer hem. Daniel är inte så förtjust i att dela med sig av sina leksaker men Alexander bryr sig inte utan tycker Daniel är rolig och kryper glatt efter honom.


Alexander och Daniel leker. Bilden är tagen i augusti.

Comments are closed.