Heldag med familjen Ericsson/Jansson

Lördag 6 januari

Vi började dagen med att gĂ„ pĂ„ husdjursmĂ€ssan med Samuel, Åsa och Rikard. Det fanns allt frĂ„n smĂ„ hamstrar till stora kossor. Alexander tyckte mest om grisen tror jag. Jante tog med Alexander in hos fĂ„ren, men nĂ€r Jante klappade ett fĂ„r blev Alexander jĂ€tterĂ€dd och började grĂ„ta. Vi var inte dĂ€r sĂ„ lĂ€nge, bĂ„de Samuel och Alexander skulle sova middag.

PĂ„ eftermiddagen gick vi hem till Åsa och Rikard, vi skulle Ă€ta middag dĂ€r och sedan se pĂ„ film nĂ€r barnen hade somnat. Alexander och Samuel skulle fĂ„ bada tillsammans innan de skulle lĂ€gga sig, men det var skumbad och det gick inte alls hem hos Alexander. Han blev jĂ€tterĂ€dd och ville inte alls bada. Han fick skum pĂ„ hĂ€nderna och sĂ„g helt förstörd ut.

Jag hann fÄ en bild pÄ killarna i badet innan Alexander blev ledsen.

One Response to “Heldag med familjen Ericsson/Jansson”

  1. Maja Says:

    Stackars liten, rÀdd för skummet. Roligt att du bloggar lite ibland : ) Ta hand om er! Kramar!