Söndagsmys i stan

Söndag 10 juni

Äntligen har sommaren kommit 🙂 Jag och Maja åkte till stan för att träffa Dennis, Kati och Aron. Jag och Maja hann sätta oss på Järntorget i Gamla stan innan vi skulle ses så vi passade på att köpa varsin glass. Det är mysigt att bara sitta i solen och titta på alla turister. Jag hade med mig Sebastian som var så snäll i vagnen. Han är ett väldigt lungt barn, sover bra på dagarna i sin säng eller i vagnen. Han somnar varje kväll vid 21-22 tiden och sover till 07-08 på morgonen 🙂

När Dennis och Kati kom in till stan gick vi till ett fik på stortorget. De hade inte så mycket att välja på men vi alla tog en varsin macka. Det var roligt att få se Aron igen, han hade växt en del. Jag smsade Malin som bor i Gamla stan och hon kom till fiket. Hon hade med sig lilla Esmeralda som var 6 veckor gammal. Jag, Maja, Malin och våra barn gick till Åhlens barnavd och köpte lite roliga saker till våra barn. Trist att jag inte har någon Åhlens i närheten men en så bra barnavdelning. Vi tog en fika på Åhlens och Malin passade på att ge Esmeralda lite mat.


Dennis gullar med Sebastian så jag får äta i lugn och ro

Kati med sin son Aron

Esmeralda är lite ledsen, men hon blev tyst när hon fick mat 🙂

Just det, jag hittade en till paradkossa till min samling, i ett litet galleri på en gata i Gamla stan. Kossan heter Mediterande ko. Nu har jag 9 st, två är från Sverige. Hoppas på några till.

Comments are closed.