Glasspojken

Onsdag 11 juni

Hela familjen Äkte till Kista Centrum för Jantes skull, han skulle nÀmligen trÀffa sin handledare för ex-jobbet. Jag och barnen vÀntade pÄ Jante i Centrum. Först gick vi till Kyrkan för att se om de hade öppna förskolan öppen, men nej det var redan stÀngt. Vi gick tillbaka till Centrum, Alexander roade sig med att spegla sig sjÀlv i alla papperskorgar. Efter ett tag kom jag pÄ att de har ett lekrum en trappa ner. Vi hann vara dÀr i ca 15 minuter innan Jante kom, sÄ vi stannade dÀr alla fyra i en timme till. Sedan blev det glass till mig och Alexander, Jante Ät sen lunch. Efter Kista Äkte vi till Barkarby för att köpa skor till alla utom Sebastian. Jag fick 3 par, Alexander och Jante 2 par var. Det Àr sÄ bra pÄ Skopunkten dÀr man fÄr köpa 3 och betala för 2! Vi fick alla skor för under 900:-


Gott med galss. Ser ni att jag har kapat hans lugg 🙂 lite kort kanske….

Glassen Àr slut

Sebastian sover gott i syskonvagnen

One Response to “Glasspojken”

  1. Maja Says:

    Vad söt han blev med luggen : )