Ståbräda

Torsdag 12 juni

Vi har köpt en ståbräda till Alexander. Han älskar att åka på den! Skönt eftersom han inte vill åka vagn längre. När han ska gå hela vägen hem från dagis tar det ca en timme. Nu är vi hemma på 10 minuter, han vill gå lite ibland men åker mest. Jag har lagt ut vår Emmaljunga syskonvagn på Blocket för 3500:- En person har hört av sig och hon bor i Lycksele och vill att vi skickar vagnen med bussgods. Jag har aldrig gjort det, vet någon hur det funkar och hur mycket det kostar? Självklart får hon stå för fraktkostnaden. Hoppas verkligen att hon köper vagnen.

3 Responses to “Ståbräda”

 1. Annica Says:

  Jag köpte våran tvillingvagn (Emmaljunga Twin Cross) av en mamma i Bollnäs. Den skickades med bussgods. Enkelt var det och kostade strax under 300kr.

  När du lämnar in vagnen så vägs den och du betalar efter vikt. Kolla in deras hemsida wwww.bussgods.se Där står vilka ombud som finns.

  Som sagt enkelt!

 2. Annica Says:

  Oj vad mååånga w jag fick till! Sorry!

  Tack för titten på min blogg förresten! Välkommen tillbaka! // Annica

 3. annica Says:

  ganska smidigt med ståbräda tycker jag, men nu cyklar oscar mest när vi ska ut och gå. När han stod på ståbrädan och blev trött i benen funkade det bra att fälla upp fotstödet och låta han sitta därpå med fötterna på ståbrädan. Kanske inte så bra för vagnen (EL-04) men det höll! =)