Skansen

Onsdag 13 juni
Öppna förskolan i Sollentuna fixar varje Ă„r en resa till skansen. Jag var inte med förra Ă„ret men i Ă„r bestĂ€mmde jag mig för att ta med Alexander och lĂ„ta Sebastian vara hemma med pappa. För 70 kr fick jag och Alexader varsin sittplats pĂ„ en buss tur och retur frĂ„n Skansen och intrĂ€de. Skönt att fĂ„ Ă„ka buss Ă€nda fram och slippa varma tĂ„g och bussar.
Vi fick en jĂ€ttefin dag tillsammans. Jag gick med tvĂ„ andra mammor och deras 3-Ă„riga döttrar. Vi kollade pĂ„ en del djur först. Sedan tog vi en lunch och efter det fick barnen leka i den stora lekparken som finns. Alexander vĂ€grade sova sĂ„klart! I slutet fick barnen Ă„ka en massa karuseller, Alexander var helt frĂ€lst i nĂ„gra lastbilar som Ă„kte runt pĂ„ en rĂ€ls. Jag tror han Ă„kte den ca 4 gĂ„nger. Han ville Ă„ka allt 🙂

Klappa stora grisen var kul

SlÀnggungan Äkte han först

Ett flygplan som kunde Ă„ka upp om man drog i en spak. Tur att Vanessa Ă„kte med
honom, hon visste hur man skulle göra.

Vanessa och Alexander i bilarna som Alexander Àlskade. Han hittade en tuta och
gissa om det tutade mycket 🙂

PÄ vÀg hem somnade Alexander i bussen. Tur att det var köer, han sov ca 1 timme.

One Response to “Skansen”

  1. annica Says:

    vilken hÀrlig dag! fina bilder!