Västerås

Söndag 17 februari

Igår åkte jag och mamma till min bror som bor i Västerås. Vi såg på melodifestivalen på en storbilds-teve på Harrys. Vi åt även en god middag där innan det började. Det var en härlig stämning i stan på dagen, melodifestivalbilar med hög musik åkte runt med discokulur på taken. Bert Karlsson stod mitt i stan och svarade på frågor, om vad vet inte jag. Vi ville inte träffa honom:) Sannas låt var riktigt bra men tvillingarnas låt gillade jag inte alls. Jag trodde Carola skulle gå vidare men det känns lite bra att de bara gick till andra chansen. Hon vinner ju alltid när hon är med, nu får hon kämpa lite.

Nu ska vi ta bilen tillbaka till Stockholm, mamma får köra så jag kan sova lite. Sov skavis med min bror i natt, hur varmt som helst!


Foto: Pontus Lundahl/Scanpix

2 Responses to “Västerås”

 1. Maja Says:

  Haha, länge sen man sov skavis med någon : )
  Bra att ni hade roligt!

 2. Anonymous Says:

  Hej Jenny!
  Härligt att åka iväg till Västerås och känna av festivalstämningen! Håller med om att det var lite skoj att Carola får kämpa lite nu:) Är allt bra med er? Själv är det fint, dagarna flyger iväg på något konstigt vis. Nu sover Ella så nu ska jag passa på att diska lite….
  Ha det så bra så hörs vi snart!
  Kramis från Holfvan på tolvan