Nio långa år

Fredag 11 april
Idag när jag kollade igenom almanackan såg jag att det var min och Jantes dag. Vi blev tillsammans idag för exakt nio år sedan. Det känns som vi känt varanndra hur länge som helst men nio år är lång tid. Det är på pricken en tredjedel av mitt liv. Vi har vetat om varanndra sedan vi var sju år, vi gick nämligen årskurs ett ihop. Min familj flyttade till en annan del av Väsby och sedan började vi i samma gymnasium några år senare. Maja blev ihop med en kille som gick i samma klass som Jante, annars hade vi nog inte träffats. Tack Maja 🙂
Midsommar på mitt landställe (Väddö) 1999

Vår första sommar tillsammans 1999
Här fotas vi inför studentbalen år 2000

8 Responses to “Nio långa år”

 1. Anna/Kioskis Says:

  Nio år är låååång tid!! Ni är så söta ihop! Jag och Oskar har varit ihop i …. i augusti 8 år!

 2. Jenny Says:

  Anna- Ni har också många år ihop. Visst går det sjukt fort? Ska vi försöka ses någon dag? Kram

 3. malin Says:

  ojoj, vad unga ni var där….
  Ni är ju fortfarande unga förstås!
  Ha en skön lördag
  Kram

 4. Annica Says:

  Viket sött par ni är! Kul att se gamla bilder. Jag måste säga att jag känner ingen som träffades redan i gymnasiet som fortfarande är tillsammans.

  Tänk att hitta rätt så tidigt. Underbart. Och grattis!

  När gifte ni er?

 5. Jenny Says:

  Malin – Ja visst ser vi unga ut där men jag börjar känna mig gammal 🙂

 6. Jenny Says:

  Annica – Vi gifte oss 2005, sommaren när jag var gravid med Alexander. Vi gjorde det enkelt och gifte oss i mina föräldrars trädgård. Bilder kommer på vår bröllopsdag. Jag har en scanner nu så det blir ev lite mer gammla bilder.

 7. Annica Says:

  Det ska bli roligt att se. Jag vill också ha ett enkelt bröllop. Dels med tanke på kostnaden och dels är det enkla vackrast i mitt tycke.

 8. Caroline Says:

  9 år är lång tid ;P Men det kommer ju bli en jävla massa år till =) Ni ser så små ut på bilderna..