Lyxmorgon

Söndag 13 april

Godmorgon! Alexander sover hos sin farmor och farfar. Tanken är att de ska gå på Skansen idag, men det regnar. Vi fick sova till 07.45, vilken sovmorgon! Verkligen lyxigt att bara ha ett barn ibland. Sebastian får all uppmärksamhet av oss båda och Alexander får all uppmärksamhet av farmor och farfar. Nu ska vi göra en god frukost och sedan njuta av dagen. Kram till er alla.

4 Responses to “Lyxmorgon”

 1. Annica Says:

  Härligt! Visst känns det enkelt att bara ha ett barn hemma när man är van flera?!

  Ha en underbar dag! Kram Annica

 2. Maja Says:

  Hehe, och jag som har fullt upp med ett litet barn ; )

  Du låter härligt glad idag : ) Kram!

 3. Annica Says:

  Maja: Det ÄR fullt upp med ett barn!

 4. Jenny Says:

  Maja och Annica – Det är fullt upp med ett barn om man är ensam. Är man två som vi var i söndags med ett barn kan man få egen tid. I alla fall jag 🙂 Jante tog S mycket så jag kunde göra vad jag ville. Har man fler barn är det alltid något att göra. Har man ett barn sover det förhoppningsvis och då har man ju ledig tid tillsammans. Helgen som kommer är vi helt själva mellan lördag och söndag, då ska vi lyxa ännu mer 😉