3-årig bröllopsdag

Fredag 6 juni

Vår treåriga bröllopsdag inträffade när jag och Alexander var i Turkiet. Vår fösta bröllopsdag firade vi i Turkiet tillsammans. Nu var ju inte Jante med så vi skippade den dagen helt. Får ta igen det när vi firar fem år. Jag tänkte i alla fall visa lite bilder från vår dag. Vi hade vigseln i mina föräldrars trädgård. Jag var gravid med Alexander i vecka 19. Vi gjorde det väldigt enkelt men det var en jättefin dag. Min syster var tärna och Jantes bror var bestman. Rebecca, min svägerska (Jantes brors fru) är präst och vigde oss. På kvällen åkte vi till ett hotell i Gamla stan och myste.
Vi står på mina föräldrars baksida och tager varandra
Vi hade tur med vädret, inte en droppe regn på hela dagen.
Våra föräldrar och vi
Min syster och jag
Jag beställde små söta askar med lite godis i
Buffé-bordet
Här är alla gäster, vi fick plats med ca 30 st
Jag och min pappa
Min barndomskompis som bodde tvärs över gatan när vi var små (nu bor hon med
familj i Umeå)
Jantes brors barn, Daniel
Jante
Jag
Malin och jag
Maja och Fredrik
Oskar och Anna
Tårtdax!

4 Responses to “3-årig bröllopsdag”

 1. Annica Says:

  Åh vad fina bilder! Allt ser helt perfekt ut.

 2. Jenny Says:

  Annica – dagen var underbar! Skönt att ha det lite enklare när man är gravid och inte har så mycket pengar…kram

 3. Martina Says:

  En helt annan grej. Hoppas hårmassagegrejen kommer fram imorgon. Jag la den på lådan igårkväll.
  (Du behöver självklart inte publicera denna kommentar, kom bara hit via Annicas tips och kom fram till att det är du som är du…)

 4. Jenny Says:

  Martina – jo jag är jag 🙂 Jag väntar med spänning på postgubben imorgon. Kram