Hej öroninflammation

Söndag 22 juni

Det började i natt, Sebastian skrek. Han skrek utan paus halva natten. Vaknade vid 12, var vaken till 4. Vi (jag och Jante) sov några minuter här och var. Sebastian var i vår säng men skrek och grät. Vi försökte med allt, gå och vyssja och sjunga, ge välling, se på teve. Inget hjälpte. Både jag och Jante förstod att det var öronen, så här reagerar båda våra barn när de får öroninflammation. Skriker helt hysteriskt på natten och glada på dagen. Tempen visade 39 grader. In med en alvedon i rumpisen. Vid 4 somnade han mellan oss och sov till 8. Alexander vaknade 06.15 så då gick Jante upp och la sig i soffan, han sov medans A kollade på barn-tv. Vid halv 10 åkte Jante till Danderyds med Sebastian och visst hade vi rätt. Hej öroninflammation! Nu ska jag ringa Sollentuna sjukhus och se om han kan få rör. Han fick i alla fall penicillin så han blir snart bra igen.

Kom precis hem från Kista, jag och Åsa har sett på film och ätit gott. Nu hoppas vi på en natt med mycket sömn för oss alla. Sebastian verkar redan må lite bättre. Nu ska jag hoppa i säng.

4 Responses to “Hej öroninflammation”

 1. Annica Says:

  Usch och fy vad jobbigt för er alla! Tur att pc kickar in fort iaf. Hoppas ni kan vila idag. Stor kram

 2. Jenny Says:

  Annica – Det är redan mycket bättre. Han är pigg och sov hela natten. Hoppas bara inte han får tillbaka det igen som i december när han hade 4 på raken.

 3. Annica Says:

  Konstigt det där att det ofta kommer flera på raken. Joakim hade också det. 2 plus 2 när han var runt året. Hans pappa var öronbarn så jag var rädd att han också skulle blir men sen har det gått bra.

  Hur många måste han ha innan han får rör? Tjata är mitt råd.

 4. Caroline Says:

  Tråkigt att han fått öroninflammation 🙁 Hoppas ni får lite sömn om nätterna nu iaf!! Jag ahr bestämt mig för de glasögonen som Camilla hade på sig, de med röd/svarta bågar 🙂 Jättefina!!!